e
Banner

Etiketler: engin özmen



UN Ro-Ro'ya verilen ceza tartışmaları alevlendirdi


Yayın: 29-10-2012
Kategori: Denizyolu

UND Deniz ile girdiği fiyat savaşı, UN Ro-Ro'ya pahalıya patladı. Rekabet Kanunu'nu ihlal ettiği gerekçesiyle şirkete 841 bin lira para cezası verildi.

 




Engin Özmen, Çetin Nuhoğlu’na cevap verdi


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı Engin Özmen, Çetin Nuhoğlu’nun Gaziantep’ten kendisine yönelttiği sorulara bir bir cevap verdi. Özmen, “23 aylık görevimiz boyunca koltuğumuzda oturmadık ve sektörün sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yaptık” dedi.





UND başkanı Engin Özmen adaylıktan çekilecek!



UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Genel kurula sayılı günler kala hareketli günler yaşanmaya başladı. UND Başkanı Engin Özmen, başkan adayı Çetin Nuhoğlu’na çağrıda bulunarak 3 maddenin taahhüdünü vermesi durumunda adaylıktan çekileceklerini ve kendisini destekleyeceklerini açıkladı.





Mars’ın yüzde 51 hissesi Japonlara satıldı



Lojistik sektöründe bir yabancı satışı daha geldi. Türkiye’nin lojistik devi Mars’ın yüzde 51 hissesi, Japon devi Hitachi firmasına satıldı. Satışla birlikte Ruhi Engin Özmen ve Şafak Dil firmadan ayrılırken yüzde 49 hisse ile Garip Sahillioğlu firmada ortak olarak kaldı